Når du køber hvalp hos mig...

 

I vores hjem holder vi af vores hunde og hvalpe, og hvalpene sendes kun videre til gode familier. Det betyder bl.a. at jeg skal have indtrykket af, at der tages de nødvendige hensyn til hunden mht. dyrlægebesøg, aktiviter og soignering som er nødvendigt for hundes trivsel.  

Det er også vigtigt for mig, at du som køber har tillid til mig som opdrætter, således at du altid vil føle det naturligt at vende tilbage såfremt der er spørgsmål, usikkerhed eller andet. Alle spørgsmål er velkomne - altid!

Det betyder i praksis at vi skal se hinanden inden vi laver en købsaftale - vi skal begge have den rette mavefornemmelse.

​Inden hvalpene kommer herfra, vil de være chipsmærket, sundhedstjekket, vaccineret, har fået ormekur og er stambogsført i DKK.

Du vil som køber få lejlighed til at besøge hvalpene flere gange inden de er salgsklare. Det er i særdeleshed vigtigt for mig, at køber er orienteret omkring de forpligtigelser der er med en pudelhund, fx. fælder de ikke, men de skal til gengæld jævnligt til hundefrisør for at blive klippet, ordnet øre og negle. Alternativt kan køber komme til mig og få den klippet gratis de første tre gange, hvor jeg så vil vise køber hvordan de bedst muligt selv kan klippe og holde hunden soigneret.