Hvalp fra mig

Hvalpene

Mine hvalpe er DKK stambogsførte, de er chipmærkede, vaccinerede, har fået 2 gange ormekur og er dyrlægetjekkede med sundhedsbog.

Hos mig er de en naturlig del af familien og livet her i huset. Vi har en søn på 2 år, og hvalpene er derfor børnevante. De er med til at støvsuge, vaske gulv, køre bil, tog og bus. De er med i skoven og i byen på egen hånd (altså uden hundemor og søskende) og de er tilvænnet børstning og klip, som selvfølgelig foregår på et klippebord:) 
Vi træner lidt "gå i snor" inden de skal hjemmefra, men det er for ambitiøst at sige, at de kan gå rige ture når de kommer hjem, da de er hvalpe og al træning foregår igennem leg. Og så er de til en vis grad renlige - man skal dog være indstillet på intens renligheds-træning de første par uger, for at undgå uheld på gulvet.

De er naturligvis nyvaskede og klippede inden afrejse. De får lidt legetøj med hjemmefra som dufter af mor, så de føler lidt tryghed i de nye omgivelser med mange nye indtryk og lugte, og så medfølger der også en lille startpose af hvalpefoder til den første uges tid.

Først og fremmest

Når vi har haft den indledende telefonsamtale, hvor vi afstemmer forventningerne i forhold til det at få en hvalp, og hvorfor det netop skal være en pudel, så aftaler vi et besøg.

Her møder du hvalpene, deres omgivelser, deres mor og får en fornemmelse af hvordan jeg arbejder med hvalpene og hvilke forventninger jeg har til deres nye hjem. Det er en helt uformelt besøg i stille og rolige omgivelser, hvor vi snakker om hundene og hverdagen med dem. 

Jeg ønsker på alle måder det bedste for mine hvalpe, og håber derfor også at finde det rette hjem til den enkelte hvalp - da de, som alle andre individer, er forskellige mht. temperament og behov. Derfor er jeg selvfølgelig interesseret i at høre, hvordan jeres hverdag forløber i forhold til arbejde, studie, fritidsinteresser og børn. Og efter min opfattelse er der ikke noget, som betragtes som mere rigtigt end andet.

Løbende

Igennem hele forløbet vil der være mulighed for, at aftale et nyt besøg, så du/I kan følge hvalpenes udvikling, og beslutte om det skal være en hvalp fra mig (og omvendt - er du/I den rette køber). Jeg har stor interesse i af holde kontakten med mine hvalpekøbere, da det er nemmere og mere naturligt for en hvalpekøber at kontakte mig, hvis der er nogle problemer, så vi kan komme dem til livs inden de bliver alvorlige. Men i allerhøjeste grad også for at have en fornemmelse af, hvordan det går med jeres hund i hjemmet.

Igennem hele forløbet er man velkommen til at ringe eller sende en mail mellem besøgene, hvis man er nysgerrig og gerne bare vil vide mere:o)
Derudover vil jeg ugentlig ligge billeder ind af hvalpene under fanen "Hvalpe", hvor jeg også vil fortælle lidt om deres udvikling.

Når vi på et tidspunkt har besluttet at indgå en aftale, laver vi en kontrakt for at der ikke sker nogle misforståelser, og her betales et mindre beløb i depositum.

Inden afrejse

Når den lille hvalp skal hjemmefra er der nogle forberedelser man skal gøre inden. Det snakker vi selvfølgelig om på besøgene, men det er bl.a. i forhold til indhegning af have, halsbånd, snor, foder, børster, soveplads og regler når man kommer hjem med det lille nye familiemedlem.

Jeg har en lille vejledning som vi slavisk gennemgår, så der ikke er noget at være i tvivl mht. foder, tænder, øre, øjne, pelspleje, vaccination, ormekur, utøj, renlighed osv., og hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs hjem - skal man ENDELIG ringe og spørge.