Kazura hvalpe 2019 | F-kuldet

Find mere om hvalpene nedenfor...

20.04.2019

Hvalpene er familiens centrum!

Hvalpene er kommet til verden og hvor har vi bare glædet os til at møde dem. Drømmekuldet blev det til i fht. størrelse, køn og farve! 

To sorte piger og en sort dreng! 

Hos os er hvalpene familiens centrum og omdrejningspunkt i hverdagen - det er med at nyde dem, den korte tid vi har dem!

Hvalpene er efter sunde og racetypiske forældre som begge er velafbalancerede familiehunde - imødekommende og tillidsfulde.  Begge forældre har udmærket sig i udstillingsringen og har flere champions- og vindertitler med sig. Faderen er født i Norge, men ejes idag af opdrætter Berit Pape fra Silkeborg-egnen. Det er forventeligt at også hvalpene vil have udstillingspotentiale, men første prioritet er et kærligt hjem, hvor hundene får lov at være hunde og hvor de er en del af familien. Hos os vil hvalpene være tilvænnet soigneringsrutinerne med børst, vask og klip inden de kommer hjemmefra. Hverdagen vil ellers primært består af leg og almindelig socialisering med køreture, strandture og masser af oplevelser som familiehunde. 

Vores børn på hhv. 2 og 5 år nyder i lige så høj grad som os livet med hvalpe, og hvalpene får bestemt også glæde af dem når først de er kommet på benene. 

Skulle du have spørgsmål vedr. vores hvalpe, er du altid velkommen til at kontakte mig på +45 41991212.

​Ha' en dejlig dag og god læselyst her på siden.

Bedste hilsner Pirjo & familie