Vores hvalpe 2018 | Our puppies 2018

Fem dejlige drenge har fået fem nye hjem...

04.09.2018

Hvalpene er familiens centrum!

Hos os er hvalpene familiens centrum og omdrejningspunkt i hverdagen - det er med at nyde dem, den korte tid vi har dem!

Hvalpene er efter sunde og racetypiske forældre som begge er velafbalancerede familiehunde - imødekommende og tillidsfulde.  Begge forældre har udmærket sig i udstillingsringen og har flere champions- og vindertitler med sig. Faderen er fra Norge. Det er forventeligt at også hvalpene vil have udstillingspotentiale, men første prioritet er et kærligt hjem, hvor hundene får lov at være hunde og hvor de er en del af familien. Hos os vil hvalpene være tilvænnet soigneringsrutinerne med børst, vask og klip inden de kommer hjemmefra. Hverdagen vil ellers primært består af leg og almindelig socialisering med køreture, strandture og masser af oplevelser som familiehunde. 

Både hvalpe og børn nyder hinandens selskab, også selvom vores lille pige efterhånden har svært ved at gå i fred uden de hænger i kjolen! Uanset, nyder vi synet af leg og glæde, og vores dreng på 4,5 pisker hver dag afsted igennem haven med en hale af uldtotter efter sig.

Skulle du have spørgsmål vedr. vores drenge er du meget velkommen til at henvende dig på telefon +45 41991212.